20/4-09

oh så skönt. jag har, efter lång tids grubblande, kommit på vad jag tycker och känner. så sjukt härligt, en kontrast mot det som numera börjat räknas som "vardag", att leva i ovisshet. nu är jag säker på mina känslor, för första gången på två månader! jag känner att hela det här stycket låter som en enda stor fetingklyscha, men äschdå. det är det värt, jag finner inga andra ord för att få ut innebörden av de klyschiga orden ^^

idag i skolan iaf, har vi haft elevens val. först ca 3 timmar matte inför nationellt prov, liksom... inte alls långdraget. första lektionen var H E M S K ! vi satt ute i studiehallen, och kunde beskåda alla sjuors vackra hårkreationer, och sucka åt deras löshårsanvändande. iofs, jag är kanske inte den som ska ha nån åsikt om huruvida löshår är bra eller inte, med tanke på att det ska mycket till innan jag kan känna att jag måste ha löshår. men jag kan ju se om det ser snyggt ut eller inte? de tjejer som sätter dit det snyggt, på dem är löshår awesome, men på de andra, som matchar det dåligt eller inte alls med hårfärgen... eller sätter dit det failat... på dem ser det bara tacky ut. MEN som en vis man sade, "om de tycker att de är söta så, då är det ju bara bra".

herrejisses. kag har haft en relativt bra dag, men klagar ändå. blä. dock har jag en härlig känsla inom mig, som jag vill skrika ut till hela världen. lyckligtvis har jag än så länge lyckats hålla tyst. tack och lov för det, på ett sätt.

Du vet inte vad du har förrän du mister det...

... var det en vis person som sa. och visst stämmer det. man blir så lätt van vid saker, som egentligen betyder mycket, utan att tänka på dem. däremot, när det försvinner... inser man hur mycket det egentligen var värt. i vissa fall märker man att man inte brydde sig alls, och ibland inser man hur otroligt mycket en sak eller person betyder. det känns... hemskt kan jag ju säga.

för tillfället är mitt liv hejconbejcon, och frågan är hur jag ska fixa till det.
för hur gör man när någon ger upp?
bloggar lite om det? löser absolut ingenting, men det blev ju iaf ännu ett hyperintressant inlägg.
buhu.

poff i marken!

stort tack till ni som faktiskt följer bloggen, jag menar, jag uppdaterar ju ofta o så.... höhö.

iaf, igår skulle jag ha dressyrträning på kvällen... och tog inte med chester, för det kunde vi inte, så jag skulle ha lektionshäst... och ingen ridlärare fans på plats, eftersom Lina hade ridit ut med gruppen innan oss, så jag bestämde mig för att välja häst själv... och Madicken, Samina och Liam hade gått minst... Madicken kände jag att jg kunde avskriva ganska direkt, eftersom hon är stallets minsta och jag skulle kuna rida henne utmärkt med rullskriodskor på fötterna... så liam elelr samina?

liam är roligare, men samina skulle behöva en dressyrlektion extra... så det fick bli hon. så när jag skulle skritta fram hamnade jag liiite bakom de andra, jag såg just Izac gå runt kanten på ridhuset när Lina kom med hela utterittsgruppen och jag pratade med henne lite om jag kunde ha samina osv... så skulle jag vända ifrån ledet, och med framdelen en halvmeter ifrån tidigare position kommer samina på att "ojoj, nu kommer jag bli ensam" och stegrar... van som man ör efter olga, höhö, så styrde jag ner henne, och så var det inte mer med det... sen skulle jag göra om, för att hon inte skulle hålla på sådär... och dumma sig. då blir hon helt galen och ställer sig sjukt högt, och jag faller av´, rakt ner i backen på min högra skuldra/axel/arm...

med armen helt bortdomnad reser ja gmig, går fram till hästfan som är förskräcklig i huvet, och leder ner henne, sedan går vi upp till ridhuset igen, och därinne är alla andra. jag hopper upp och inleder en lektion som kommer bli jobbig för mig... liksom, hurra, en häst på 170, stel som en planka och lika vändbar som en finlandsfärja. let the funny part begin. jag som är van vid min lilla arabvalack som vänder på en femöring ^^.

MEN! hör och häpna!
Finlandsfärjan gick på tygeln, och slappande av sista kvarten!
hon var jämförbar med en normal ridhäst!

var det nån som trodde mig?
det var sant!
och jag är sjukt förvånad själv.

min arm mår typ bra nu iaf, jag har ridit o grejat idag, och cherri går kanoners, tack vare Carina Möller-träningen i måndags.

Att göra:
-tvätta till tävlingen (inkl. smörja)
-smsa charlotte
-börja röja och renovera huset jag ska ha i sommar
-lite läxor så jag slipper kvävas i läxhavet sen när skolan börjar
-duscha

påsklov och sol!

ojoj, nu var det riktigt länge sedan jag uppdaterade bloggen... förlåt.
idag har jag hittils vaknat sent, ungeför vid tio, gjort i ordning Chester och hoppat lite på åkern som äntligen NÄSTAN torkat upp! riktigt härligt, han var busig och drog en del, som vanligt, *hosthost* men väntade en del sedan också... ponnyskruttis blev svettig, flr idag har vi nästan 20 grader här, minsann!

så när jag ridit och släppt honom i hagen igen letade jag fram en bikini och gick ut och la mig på gräsmattan, och här ligger jag nu och jobbar på brännan x) 18 minuter har jag kommit upp i nu, haha, vi får hoppas att även mina ben känner för att skifta färg den här somaren ;D

Har du solat något än i år?

RSS 2.0