a child is born

nu vet ni. hejdå!
okej, min humor är sjuk torr såhär på morgonen (och öh... annars också...) men... nyss väckte mormor mig, med orden "EMILY SKA DU INTE GÅ UPP NU!?! TANJA HAR FÖLAT!!!!!" så det blev gå upp lite raskare än jag brukar, klä på mig och just när jag skulle ta i dörrhantaget för att gå ut söger mamma "våga inte gå ut utan mig, och jag ska gå på toa först!" ja... hm. frukost lite kvickt. sedan begav sig hela familjen B ut i hästhagen för att mötas av en ljuvlig syn. ett aldeles grått litet stoföl, med en stor vit stjärn. fölpälsen är ju något missvisande om hästens permanenta färg, men Storebror var ljusbrun... så har vi tur får vi en lite avvikande färg. åhåhåh nu ska jag snart ner i stallet och rota fram gamla fölgrimman...hihihi jag älskar fölisar, och är sjukt trött, och lite småflummig, så... hm. först blire sommarlovsgrejsen, sen ner o rota fram grimma. mihi.

internet och troll

när man befinner sig på internet är det stor risk att man råkar ut för troll. roliga troll, tråkiga troll, failade troll, fega troll.
för troll är just det jag ser anonyma som. folk som inte egentligen törs stå för sina åsikter, utan är anonyma. de flesta troll på communitys är ju anonyma. de driver as hell och kommer undan med det, för de kan ju bara skapa en ny användare så är de "rentvådda". det är ju moget och coolt. ohja.

visst att man ska vara försiktig med vad man publicerar av sin personlighet på internet. men någonstans måste det ju gå en liten gräns. tillexempel: lämnar man åsikter kan man gärna lämna möjlighet att kontakta. beter man sig på ett sådant sätt att någon frågar vad man håller på med kan man gärna svara. att hålla på och vara 100% anonym är helt onödigt och gör ingen nytta alls.

imo är vitsen med internet att simulera en verklighet. man säger bara saker man skulle kunna säga irl, man visar inte mer av kroppen än man skulle kunna göra på stan, man gör helt enkelt inte grejer man aldrig skulle göra irl. man kan visa lite av sin person. jag skulle aldrig gå omkring med en papperspåse över huvudet på stan, därför är jag inte så anonym på internet. men jag vet inte, kanske finns det några där ute som tycker att papperspåsen och röstförvrängaren är helt normala grejer?

åwåwåw

nu tänker jag göra ett "tycka synd om" inlägg.
umare säker upp läskiga fakta om mig.
jag vet inte hur de gör
jag ska ta reda på det
om jag inte blir uppsökt och mördad först, villsäga.

söndag 23. 35

åh idag har jag... ridit i nästan tre timmar. jag har träningsvärk i rumpan. pinsamt men sant.har jag tur går det över till imorrn... men aj xD mammas häst fick gå en sväng idag också, hon tyckte det var skönt. hon är en riktig liten tjockis nu, hoppas fölisen kommer snart ^^ jag har hittills två anonyma kommenterare. en i norrköping en i malmö läskiga är att den i norrköping känner till min familjesituation väl. sånt skrämmer mig. åh. jag ska väl inte bry mig bara. eller nåt. jag kan ju inte rå för att jag är så nyfiken!! XD nä, nu ska jag sova... så jag orkar upp imorrn. godnatt folks!

lördag 23.59

zomg jag är trött. idag har jag nästan inte gjort nåt alls. jag har tagit ner 800 meter eltråd. jag har kört skottkärra. slängt i en båt i sjön. klagat. knappt ätit. happy snap for me.

men okej. jag hann inte rida idag, för vädret har beslutsångest. visst att det är kul när det inte vräk-regnar, men... alltså... det vore ju kul om hästen hann torka innan han blev blöt igen? sånt irriterar mig. fruktansvärt.

men vad ska jag göra imorrn då?
tänk om jag skulle ta o jogga på morgonen, utan att ramla... öh, är det nån som vet om det ska regna imorgon?

åååååh jag är trött, det här inläget är flum och saknar röd tråd. jag fick en anonym kommentar idag. jag blev asglad. jag tror att det är en del av att vara lite attentionwhore, att bli sjukligt glad så fort man får lite uppmärksamhet. ååååwh jag är fortfarande glad. och lite nyfiken på vem kommentaren är ifrån... men... har jag tur får jag reda på det... så småningom... nu ska jag nog sova. hihi och imorrn ska jag kolla på sommarlov 09, trots att det suger, för jag är cool

Godnatt!


slänger in en bild på mig och sofia, för vi är så söta.
den här bilden är full med minnen, känsliga tittare varnas.

fixa utseendet på bloggen!

som rubriken säger, jag funderar på att försöka hitta mina kodningsskills som inte använts sedan stallet.se's gamla goda tid då man fick koda o greja själv. det var tider det, och just som jag höll påatt bli bra på det, gjorde de om sidan och skaffade fram en "kodgenerator" där vem som helst kunde få fram vilken kod som helst. då blev det inte lika kul att ha flashigt snyggkodat stall.

som vissa uppmärksamma kanske redan sett, har jag ändrat headern. skiiiitsnyyyyygg i paint. *host*
jag ska bryta mig in i mormors gamla dator, den enda i huset som har photoshop, och fixa en liiiite snyggare ^^ tyvärr fungerar inte tangentbordet... någon som vet om jag kan få över Photoshop från gamla datorn till min nya, utan att jag har skivan? kan man på nåt random sätt trixa med ett USB-minne? eller HAR någon rentav en sån skiva som jag kan få låna? vore üüüübersnällt i så fall.

imorgon kommer säsongens första stuggäster, bäst jag sover då jag är utvilad och... fräsch... så jag pallar prata tyska med dem då... höhö somliga snackar tyska i telefon med österrikiska damer utan att blinka. men det är somliga det.

nu ska somliga sova, eller ja... somliga ska fundera på hur smart det vore att sova.
Godnatt allihopa!

tisdag 16.43

VARFÖR GÅR SOLEN ALLTID I MOLN NÄR MAN KLÄTT PÅ SIG BIKINI OCH SKA UT OCH SOLA?!?!? GAAAAAAAAAAH!


tisdag 16.03

jag började mitt nya nyttiga liv idag!
imorse vaknade jag klockan 8.30, och begav mig direkt ut på en joggingrunda. zomg!
jag - på en joggingrunda - tidigt på morgonen - frivilligt!

faaast... efter typ 700 meter ramlade jag och nu är båda mina händer trasiga och gör ont. mindre bra. men jag sprang ändå 2 km! imorrn ska jag försöka orka göra samma, men med ordentligt med skydd på mig. man vet ju aldrig... sedan kollade jag på tv, såg blue water high, och jisses så sugen jag blir på att åka till typ australien och lära mig surfa! det verkar ju GRYMT KUL!

fast det lär ju inte hända inom närmaste tiden... jag får nöja mig med att... lära mig spela gitarr... ellernåt annat fartfyllt. öhm
jag är nog lite trött eller nåt. tänk om man skulle äta lunch?

Vad ska jag äta?


sommarlov, måndag 10.55

ojoj, sommarlov! hag har inte hunnit blogga nåt om avslutningen/tävlingen i lördags, har vi tyr kommer det mer om det ikväll. nu är klockan 10.55, och jag funderar på dagens planer;
jogga
ta ut chesters bädd
rida
kolla till hästarna
och äta.

vad borde jag börja med ?
hoppas det är lite soligare och mer vindstilla hos er än det är här.... och ta en glass och njut av sommaren!

tisdag

nu var det sådär länge sedan sist igen. jag är klar med allt skoljobb. jag är typ klar med min klänning. det har blivit värsta babyboomen här bland marsvinen, bla en som ser ut som en panda! sjukt söt, ska fota nån dag så får ni se ;)

igår skulle vi ha klassens dag. det failade.
jag var inte i skolan för jag mådde asilla efter frukosten. det gick över typ vid ett, men det kändes onödigt att gå sista timmen. så visste jag om att vi egentligen skulle grilla på kvällen, men eftersom det var lite dåligt väder kasnke vi skulle flytta in kvällen och vara i klassrummet och käka pizza. så, så fort louise kom hem pratade jag med henne och fick veta att ja, vi ska äta pizza.

jag slänger mig på mobilen och får iväg ett sms till den beställningsansvariga i klassen.
men nej, h*n har redan beställt pizza och tänker inte lägga ner sin dyrbara tid på "att springa mina ärenden".
bah okej. öh. iaf. jag orkade inte bråka så sjukt mycket eftersom h*n var lika lätt att diskutera med som en vägg, det enda jag fick tillbaka var sura svar om hur jobbigt det var blabla.
jag gick inte på klassens kväll.

däremot frågade en kompis pizzaansvariga människan när pizzorna skulle komma.
"jag har inte beställt dem än."

H*n kallade mig omogen och blabla
när personen i fråga bitterfittar sig på det sättet och ljuger och DESSUTOM beskyller mig för att skapa dålig stämmning såhär på slutet, då blir jag sur. vad hade h*n för anledning att ljuga för mig? jag blir så trött. bara att hålla ut nu till på fredag så slipper jag se människan sedan. puh. jag längtar för alla går på varandras uttröttade nerver. hoppas sommarlovet piggar upp mig så jag orkar med gymnasiet seni höst.

min klass kommer då vara nästintill fri från bitterfittor, så när som på mig själv.

tisdag.

nu är snart betygen satta
och jag har inte så mycket kvar.
jag ska rita två bilder
träna till redovisning som vi ska ha imorrn
sen är jag klar, tror jag
jobbiga är att det känns som om det är nåt mer kvar.
jag får kolla schemat, ämne för ämne och tänka igenom,
har vi tur är jag klar snart
eftersom imorn är sistasistasista dagen för betygen.

jag är klar med min necessär jag gjort på slöjden, och Catharina sa att den blev fin.
jag funderar på att Vlogga om den.

Vill du se necessärs-vloggen?


RSS 2.0