Önskemål

Kan du vänligen sluta ringa upp.
Eller inte lägga på iallafall.
TACK PÅ FÖRHAND
EMILY

Vilken födelsedagsvecka!

Igår fyllde Andreas 16, allmänt firande med massvaccination. Grattis.
Idag fyller Cristoffer 16, grattis.
Imorrn fyller Adam 17, grattis
På fredag fyller Rasmus 16, grattis.

Vilka har jag glömt som fyller måndag/lördag/söndag? x)

gunatt på riktigt

Har hittat sladden nu så nu kommer jag vakna, 6.30.
Läste just tråkigaste jävla bloggen någonsin. eh. förutom min egen och julias. Nej färlåt julia. jiogaöwzhiusd vj. Sov gott världen.

...

är astrött och jaghittar inte min usb till mobilen så kan inte ladda den den kommer inte ringa imorrn för den kommer ha dött under natten sen kommer jag inte vakna eller vakna för sent och jag ska åka med bussen ut till ridprofilen imorrn och den kommer jag inte hinna för jag kommer försova mig och jag vet inte riktigt när den går ens så jag tänkte gå ner till skolan vid halv åtta imorrn men jag vet ju som sagt inte riktigt och nu måste jag leta som en idiot efter sladden så att jag kan vakna så jag hinner allt jag ska så gonatt

Kvällsaktiviteter!

Här sitter vi och tränar på klurigheter, haha. Typ ni vet ord som ska bli namn, huvudstäder, kryddor osv. "Hon finns i ögat" är tex Iris. Första raden är "Kan HAN slå på snöre". Sanna öppnar starkt med "Hans!!!" Suck, vi lär ju knappast vinna denna klurighetstävling. Men det är kul ändå! Nu får vi passa oss så det andra laget inte upptäcker att vi googlar, möhöhö.


LUNCHPAUS

Om 3 minuter börjar vi, och jag har med datorn för att jag inte hittar något anteckningsmaterial, asskumt. Nu ska SISU ha en skitlång lektion med oss, hittils på dagen har vi fejkat ett styreslemöte, yay.
Be Right Back, snart är det fika, igen

Sovdags!

Idag kom skolkatalogen till mig, beställde i söndags! Lite lagom snabbt sådär, men så kallas det ju inte snigelpost för inte! Var tvungen att visa Elin mina stalkers i cam, och ja, eftersom jag visade er för henne kan jag visa mig för er nu! Såhär ser jag ut när jag ska till att sova!
Rätt ska vara rätt.

Imorgon blir det upp tidigt och ULK II, hoppas jag överlever. Packar på morgonen imorrn också. Blir antagligen så att jag inte tar med datorn. Antagligen.


LOLOLOL

Idag har jag varit sjuk
Asså ttiep helt seriöst, nu har folk liksom burjat upptecka vilken bra bloggare ja ä!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har ttiep fått 1 modelljobb asså! fatta liksom!!!


... med motiveringen "men det är ok att du inte är snygg, sånt fixar jag i photoshop." Tack Julia, jag älskar dig också. Jag hade just hunnit bli lite pepp, och då åker julias kamera till.. Afrika? YAYAMEN. Btw, Tror att Julia har en av mina repetitioner till dissie på sin blogg. Eller jag har inte kollat än. Jag ska kolla. Du också.

Imorrn åker jag på Ulk igen, med felicia. Hon har varit sjuk i en vecka och jag är.. inte jättefrisk heller. Great!

Jag tänkte göra en vlog om hur irriterande en del saker är. Par som blir lite för gulligulliga offentligt stod ganska högt på listan, och vad grö communitychannel då? Förtids-härmis!

Nykär!

Jag har blivit helt förälskad i susannes häst mirexo! Jag red den lite på hoppgruppen idag, kanonfin! Visst, han har lite svårt att få alla kroppsdelar där man vill ha dem, men när det väl funkar så OJ VILKEN HÄST! Är kär och om jag kunde skulle jag lägga ut bilder på den och allt möjligt.

Vi hoppade i alla fall upp till 95 cm, ashögt för de korta benen tycker jag :P Men jag är jättenöjd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!11!1!1!!!!11!!!111!!1!1

(om nu någon missat det)

Nu är det gjort!

... Fast exakt vad förblir hemligt lite till.
Jag har tagit mitt första steg mot någon form av underhållning. Jag vill välkomna min nya karaktär dissie, uppmärksamhetshoran. SNART ÄR HON TILL FÖR ALLMÄNHETEN; SNART.

Willys inför åldersgränser!

Idag när jag sprang in på willys såg jag att de uppdaterat sitt sortiment, nu kan man köpa nässprej, huvudvärkstabletter och öh, mag/tarmgrej i kassan. Om man är 18. Är man inte får man gå upp till apoteket och vara seriös där.

Samtidigt som lappen med apoteksvarorna kom upp kom också en lapp med ännu en åldersgräns. Lite snällare än andra matkedjor, men ändå. Femton år för energidryck. Allvarligt barn, hade det inte varit för att ni började tro att man kunde bli full på Monster hade ni fortfarande kunnat köpa socker och koffein som speedar på era små hjärtan tills ni slutligen dör. Hoppas det känns skönt så länge det varar.

First stalljour of my life

Och helvete vad jag är trött. Upp vid 5 för att hinna med våra hästar, vidare till ännu mer mockning och fodring, lite smågnabb som blev jobbigt för alla var trötta och hungriga, uteritt, osvosv.

Bloggar är så jävla töntiga. "idag åt jag ostmackor till frukost. blablabla bryr sig någon?"
Kul att jag gör likadant idag. Sov gott, jag kommer vara halvdöd lagom till skolveckan. YESSSS.

Trötta ben

Jag tävlade dressyr idag, jag och ponnyn (inte min egen) blev lite osams på framridningen och hon hoppade som chester, på stället. Det trodde ni inte fröken Emma von Ernvin kunde göra va?!

Hon kom iallafall på, sisådär en tredjedel in i dressyrprogrammet att jag inte hade något spö. Då tyckte hon att det var en förträfflig idé att skritta istället för att galoppera. Knashäst. Jag fick fem nollor på galoppdelen, men hamnade bara 28 p efter hon som vann. det tyckte jag var.. lite. Men jag antar att jag kanske inte vaar den enda som inte gjorde ett great performance idag kanske. Vem vet. Vem bryr sig. Det är bara att gå vidare.

Imorgon har jag stalljour. Jag ska vara på ÅRK klockan 7. Vi åker härifrån strax efter 6 och innan dess ska vi ha hunnit morgonfixa hästarna här. Jag går upp senast klockan fem i morgon. Vem sa att helgen var till för att vila upp sig?

Öppet hus!
KOM KOM KOM
Jag har hört rykten om gratis fika!
INGÅNG F, MKEJ?

Långt uppehåll följt av diss.

Jag går ut hårt nu. Jag vill dissa massa saker.

Klockorna går olika i skolan, de sitter dryga 5 meter från varandra och skiljer dryga 5 minuter. Yes.

Facebook är töntigt. Typ "Hej lev ditt "sociala liv" på internet, man kan leka här också!" Sedan blir man vän med massa folk man inte känner? Jag menar.. vad får man ut på att sitta och skicka vänförfrågningar till folk man knappt ens träffat irl? Okej om man typ går samma linje/samma del av skolan/har gemensamma vänner osv, men... De man aldrig träffat, ens hört namnen förut? Det är enbart konstigt.

Sedan är jag töntig. Jag och typ hela befolkningen. Istället för att kallblodigt ignorera de där weirda fb-invitesen så bara låter man dom.. ligga? Man, eller iaf jag, har inte hjärta att trycka på ignorera. Även fast det är just vad jag gör. Sunt.

Volleyboll, jag har krossat ett blodkärl på handen. Skillat. Med sådan är jag, och ja. Finns inte så mkt mer att säga. Det gör lite ont.

Mina ögon svider och jag har svårt att fokusera blicken. Jag vet inte om det är för att jag fått för mkt sminkborttagning i dem, har ont i huvudet eller om mina klasskompisars blottande sakta gör mig blind.

Nej förlåt, jag menade inte att ni är fula. Jag var bara.. tråkig. Tror jag ska ta efter communitychannel - where cool comes to die.

REKLAM


Man är aldrig högre än toppen av sitt huvud

Jag är tillbaka i skolan, alla andra också. L fullkomli8gt kräkas ut härliga citat. "jag har börjat filosofera lite, och jag har kommit på att..." Tror att 50% av mina skolbloggrubriker kommer bli saker han har sagt. Han har hittils sagt mins tre meningar jag känt att "ahaaa det var skönt sagt, bloggrubriik!" (ok tja jag är bloggskadad mkej?") men jag har glömt alla utom denna. Den är rolig och ack så sann. Man är aldrig högre än toppen av sitt huvud.

RSS 2.0