Nära-hästen-upplevelse för stockholmsbor.

Igår vid lunchtid kastades en medlem ur beridna högvakten av sin häst, ambulans kallades till platsen och (jag utgår ifrån att det var en man) han fick lindriga skador. Hästen galopperar 5 kilometer genom stockholm city på hårt trafikerade gator, mötande bilar, jagad av polis och militär.

Idag kastades ryttaren av igen. Dock inte lika allvarligt som igår, men en lös häst sprang omkring bland de andra i beridna högvakten. Vi får se imorrn, kanske blir det snart som i reklamen för svenska spel?
 

Inte denna jag syftade på, men hittade inte "den rätta" med hästflocken...

Fokitävling

Foki är awesome
Phoenixtshirt är awesome
Den här tävligen är awesome

Jag är med och tävlar om 3 valfria tröjor i fokis tävling!
http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.19.1819/httpwwwphoenixtshirtcomsvarticles2191819garfield-and-pooky
Den här tycker jag är helt underbar. Katten gustav är precis sådär svinig som jag vill vara men låter bli, det är elakt att dra folk i tungan och sparka ner dem från bord sedan. Han äter, sover och uppträder på staket. Jag ska också börja ha shower på staket. Synd bara att närmaste staket är eltråden runt hästhagarna...

http://www.phoenixtshirt.com/sv/articles/2.21.2216/jr-love-yoshi-nintendo-t-shirt
När jag var runt tio år var jag väldigt mycket hemma hos Frida. Hennes bror hade ett Nintendo 64 som vi flitigt nötte mariokart och marioparty på. Och slogs om vem som skulle få ha yoshi som "spelpjäs". Och drömde om att ha en egen Yoshi som husdjur. För Yoshi är skitgullig, jag har inte vuxit ifrån det än, trots att det gått över sju år sedan vi "lärde känna" varandra.

T-shirtar från http://phoenixtshirt.com alltså, tävling hos Foki.
Min tredje tröja är hemlig än så länge då det inte är jag som ska ha den hur eller som ^^

Lite borta.

Idag har jag ju inte riktigt varit på topp. Jag skrev ett okej nationellt prov i engelska, gick hem och åt choklad och blev irriterad på läraren när jag kom tillbaka till skolan, slutade direkt efter lunch och var allmänt bright resten av dagen.


Emily säger, skrämd på låtsas: Sluta, vaddå "jag lever ett par sekunder till", ska du dö sen eller buhubuhu.
Markus säger helt random: Jag föddes nog på en måndag.
Emily: Jaha, grattis på födelsedagen.
Markus: Det är varken måndag eller min födelsedag idag.
Emily: Oj förlåt. Är det inte måndag idag?

Eller när vi ska åka. Jag står utanför på trappen och krockar med ytterdörren. Det är inte ens en glasdörr.

Eller när jag ska köpa mellanmål på willys, och slänger bananer åt höger och vänster.

Låt oss säga att det inte är ett vinnande koncept för mig, att starta dagen med ginseng/koffeintablett.

Favorit i repris; Bloggbetraktelser

Jag har iakttagit bloggar på sistone. Detta har jag klurat ut.

För att få fler läsare kan du:

+ vara elak
+ göra personangrepp i bloggen
+ bete dig som ett svin i största allmänhet (och reklama för din blogg där hela lokalbefolkningen kan hitta den)
+ ljuga
+ säga emot dig själv
+ göra plastikoperationer
+ ha fel
+ uppdatera weirda samhällsbetraktelser som folk hatar
+ PROVOCERA

Har du för många läsare? Testa då något av följande:
- var snäll
- var trevlig
- ha rätt
- vara naturlig
- updatera sällan
- börja med ett specialintresse och blogga ENBART om det
- var mogen
- dagens outfit, trots att din stil är så jävla förutsägbar och vanlig att det är pinsamt
- var rolig (det är dödsdömt, ironi fungerar ändå inte på internet, det enda som händer är att ngn printar dina så kallade roligheter och vänder dem mot dig.)
- spamma länkar som kommentarer i andrs stora bloggar. Gärna med massa reklam för bloggen som inte alls stämmer.

Summa kardemumma: Det lönar sig inte alls att vara snäll.


Rättelse

Vill påpeka att ena storhästlagets framgångar i söndags berodde på ett misstag. Vi trodde det var poängjakt. Det var därför vi slutade på hundra fel. Vi är inga jävla nollor, som typ Juuuuulia (lol, enda nollan i lagen den dagen) 

Nästa gång tar vi reda på vilken bedömning det är innan vi rider. Så kan vi vinna den gången med. Fast från rätt håll!


Edit:

Obs:
Ni som läser denna blogg enbart för att veta vad jag skriver och tycker, så ni kan försöka sätta dit mig sen;
Julia är med på detta resonemang. Hon blir inte ledsen av detta inlägg. Tror ni något annat saknar ni allt vad sinne för humor heter.

Ke$ha låter som mig.

Jag har öronproppar för att inte få hörselskador av datorn, den låter igen. Provade att sjunga lite eftersom jag inte kan hålla tyst mer än 3 min i sträck. Jag låter som ke$ha, när jag hör mig genom öronpropparna. Asnajs. Frågan är var man sätter mikrofonen för att ni andra ska få höra the awesomeness också?


Tävlingsdag, 1

Måste vara så jäääävla gött att vara så populär att aaallaaaaaaa skriver om en öööööverallllllllllt azzåeh!!!
Typ som kissie. Gött att vara hon. Känd för att spela en roll, på senare tid känd för att ha stora tuttar och läskiga läppar. Jag har funderat på en grej. Säg att Kissie skulle vara hästtjej. Typ hoppryttare. Var fan skulle man hitta en säkerhetsväst nog stor för att rymma... dom där... samtidigt som västen ska passa midjan? Lolz.

Idag har jag varit ansvarig för tävling. Den gick bra, förutom att vi inte hade några lagpriser förutom morötter. Men sånt är också fint. Jag har halva dagen lidit av extrem huvudvärk/yrsel/tjohejs och mått så galet dåligt. Ändå lyckades jag vara domarsekreterare på lagklassen... Och jag kan säga att hon dömde väldigt rättvist ändå. Även fast många säkert tyckte de förtjänade högre poäng, det gör man ju alltid ;)

Jag tyckte också den vanliga domaren var asbra. Verkligen. Direkt när någon uppförde sig olämpligt sa hon till. Det är så det ska vara. Speciellt på den här nivån, här tävlar man för att lära sig innan man går vidare. Blir ju bara skämmigt att göra de felen på regional och uppåt ju.

Julia är galen. Hon har filmat idag. Dokumenterat tävlingen. Jag tror att 75% av hennes samlade material innehåller människor som äter. Jag vet inte vad man kallar det, små barn roar sig lätt...? Haha, vet inte om jag vill se den färdiga filmen sen. Hörde nåt om youtube.

Idag har vi också varit med om ponnymammor, såklart. Den som tog priset var hon som bestämt hävdade att det här evenemanget var uruselt anordnat och den sämsta tävling hon varit på. Hon fick frågan, "hur många tävlingar har ni åkt på då?"

Gissa hur många.

Detta var nummer två. ♥

Feberfrossan

Idag har jag haft feber och känt mig allmänt ynklig hela dagen. Ska dock till praktiken imorgon, sista dagen liksom. Får se hur det går där, jag har typ bara dödat tid den här veckan känns det som... Fick även ett brev från sjukhuset, jag har en till tid på öronkliniken. Fjärde besöket, sedan "incidenten". Det är så otroligt onödigt alltihopa, jag har i princip haft ont i tre veckor i streck. Min trumhinna är fortfarande inte hel, vilket innebär att den var mer skadad än de trodde till en början, då den skulle läkt ihop helt på två-två och en halv vecka. Så mycket smärta, illamående och lidande, för så lite.

Sedan har jag en hemlig grej på g! Kan tyvärr inte säga vad det är eftersom vissa har som hobby att förstöra för andra (mig speciellt kan det kännas som ibland), men när allt är klart säger jag vad det är! Tror det kan bli RIKTIGT bra. Men vi får se ^^

Nu väntar duschen. Har för-behandlat mitt hår nu. Natti!

Glasögonorm

Idag har jag haft ont i huvudet och känt mig sjuk hela hela hela dagen, men ändå suttit och stirrat på en dataskärm. Det är inte så bra. Jag tog på mig glasögon när jag kom hem nu, för ett par minuter sedan, för att se om det blev bättre. Så drack jag mera te, för jag har blivit konstig. Jag förstår inte hur ni med glasögon står ut. Det blir ju jättedimmigt när man dricker te, eller något annat varmt.


ÅFF spräckte nollan

Det var ju på tiden. Fint att dom gjorde fler självmål än "rätt mål" bara. Men å andra sidan. Tre mål på en match. Det är ju mer än vi är vana vid, på sistone.

Jisses

Jag missade bussen. Med ca 30 sek. Om jag rusat som en tok. Det är ganska surt, eftersom jag gick förbi resecentrum och såg att bussen inte stod där, tänkte att dom kanske kör fram den nån minut senare eller så. (Vi har en sån där liten fjantbuss), men så stod den tydligen där och var en vanlig stor gammal buss. Mycket surt.

Jag fick gå hem istället, gå till skolan och hämta min miniräknare, och vänta på att Hansa skulle sluta sitt arbete så han kunde skjutsa hem mig. Jag räknade matte och fikade hemma hos den familjen i tre timmar. Dom har en väldigt söt dotter med väldigt söta idéer om städning. Typ ta alla leksaker från leksakslådan och slänga in dem under sängen. Way to go, under sängen finns ju massor outnyttjad förvaringsplats. Att inte vuxna också tänker så. Vore najs om det vore acceptabelt att lägga skit man inte vill ha men inte heller slänga, under sängen. I så fall skulle jag kunna lägga massor där, i och med att min säng är i midjehöjd. Två kubikmeter "förvaringsyta". Asnajs.


Hur dricker du ditt kvällste?Har börjat dricka av ett te jag fick i födelsedagspresent. Vanilla Rhubarb, ekologiskt te från Friggs. Superfin påse, supergott. Det ligger i min fina mugg med rosa insida, tillsammans med två sockerbitar och två deciliter varmt vatten.
Hur dricker du ditt te?

Är lite förälskad

Har ni upptäckt the Savannah cat? Typ den största tamkatten som finns för tillfället. Är dock under utveckling, men åååh. Blir man inte lite kär?

 
En sådan eller en Bengalkatt vill jag ha. Savannahn är ju större och därför coolare, men Bengalen har finare leopardfläckar. Haha åh, vilken skulle du ha valt?

Obs. Skaffar någon i min närhet någon av kattraserna innan jag gör det, tänker jag tycka ni är härmapor. Tänker även våldgästa er och klappa på dem. Bara så ni är lite förvarnade.

Hemma, allt är frid och fröjd.

... tills mamma frågar mormor hur det är med den där ormen.
WTF VADDÅ DEN DÄR ORMEN. Jag hoppar till. Vänder mig om i panik, eftersom de pekar på golvet snett bakom mig.

Utsikt:

Närbild på väl tuggad huggorm(?):

MVH Mammas svarta galna katt utan självbevarelsedrift.

Mitt huvud fortfarande


Ingen höjdare alltså. Nu åker jag på hoppträning, sen vidare till praktiken, sen vidare till Öronmottagningen.
Spännande, eftersom jag inte har riktig koll på varifrån bussarna går, vart jag ska gå av, vart jag ska. typ. Men det är väl sånt som löser sig.

Nej jag säger nej jag kommer aldrig aldrig tillbaks

Hästarna är ridna, vattnade, matade. Jag är slutkörd efter stenframgrävnin hela förmiddagen följt av allmänt kaos. Ganska mycket ledarskapsövningar dock, tog fram böckerna från ULK och valde massa adjektiv som skulle beskriva min personlighet. Dels hur jag vill vara, dels hur jag är. Jag är inte konflikträdd, lite för orädd. Jag är ofta väldigt rak, säger väldigt sällan något som inte är sant, jag är målinriktad och en tävlingsmänniska (haha som idag!) Jag är antagligen mer mörkrädd och uppmärksamhetskrävande än vad som är hälsosamt. Jag lägger alltid för stor skuld på mig själv, proportionellt till vad som vore normalt. Jag är lite för mycket ibland.

Tips: Gurka med Knorrs Kött- och grillkrydda är hur gott som helst.

4 gånger per person

Nu vill hästarna ha mer vatten. Tv'n står på, Jakten på Julia. Jag tycker nog den rödhåriga är duktigast, även fast hon som var Gabriella i "official HSM sverige" har bättre utseende för det. Fast hon rödhåriga är grym. Ibland vill jag ha rött hår, men jag tror inte jag skulle passa i det. Skulle jag det?


Mitt huvud just nu.


Lillan

Här är lillskruttan, 9, 5 månader gammal och nog en av världens sötaste hästar. Väldigt självständig, nyfiken och busig, precis som man vill ha dom! Hon kommer nog bli super om 3 år, när hon börjar bli riden! Idag har jag busat lite med henne i hagen, och hon busat med mig... Haha jag skulle vårstäda hagen (plocka upp pinnar och lägga i skottkärra, Lillja och Chester hjälptes åt att plocka ur dem)... Helt galet hur söt man kan vara! Får se om jag får till en bild på henne "in action" någon dag!

Lillja
2009
e. Malte u. Lill-Tanja
ue. Central 1710

FÄRGEN: Ja hon har jätteljus man! INTE så vanligt, men jag tycker det är jättefint.


Hoppning igår!

I tisdags ställde jag upp hindren för i år, och blev jättesugen på att hoppa (såklart). Vi planerade in hoppning igår, så efter ett galoppass på Tanja tog vi några skutt. Och vad den hästen hoppar! Över en bom på marken blev det ett ordentligt skutt, över en liten låda höll jag på att åka av! Sedan har vi ett hinder, gjort av ett par stolar, där jag styrde mot mitten (ca 50 cm) men där hon bröt ut och istället hoppade snett över stolsryggen, som är 90! Knas. Hindret på bilden är ca 65-70, hon är en liiiten bit över, så ni som fortfarande tycker att kallblod inte kan hoppa kan ju... ta er nånstans. ;)

Sämsta sitsen från min sida, jag var sjukt mycket efter i språnget men det ser ju inte föör hemskt ut så det kändes väl värre än det var...  :)

Hurtbulle

Jag och Julia laddar inför beach 10. Idag joggade vi till stallet. I intervaller. Och diskuterade hur de äldre vita männen får tag i sina betydligt yngre asiatfruar. Jag har sett någon sida som faktiskt verkar ha postorderverksamhet, men jag hoppas innerligt att det är fejk. Ganska hemskt öde annars liksom. Vit ensam man väljer ut tjej, betalar resa och allt annat som krävs och får sedan en kontraktsfru. Nä, vi kan ju hoppas att det inte går till så.

Jag höll också på att krocka med ett tiotal barn på cykel. De var i lågstadieålder och cyklade utan hjälm. Ett par av dem cyklade tillsammans med sina hjälmbeklädda mammor. Hur tänker de mammorna. Visst, de är ett gott föredöme, men så viktigt är det inte att vara "cool" och cykla utan hjälm, i lågstadiet. Jag tycker nog att mammorna kan ställa lite ultimatum på sina barn, antingen tar du på dig hjälmen, eller så går vi istället. Men det är väl bara jag.

Fråga + svar.

Fråga: Vad kommer sagobyn-tröjan i "hårinlägget" ifrån?

Svar: Den kommer från Astrid Lindgrens värld, mest troligt. Mormor kom med en låda gamla kläder och jag tror att tröjan är från mamma och mosters tid. Jag tror ALV hette Sagobyn då. Jag tycker tröjan är söt! :)

Tjejgrej

snÿskis säger (17:10):
markus sent me pic of your tits nice. (:
there fuckable
Mli säger (17:11):
hahaha he did not
snÿskis säger (17:12):
no im been serious.
no lies sweden bros. 


Jag tror detta är något endast tjejer drabbas av. Jag har SÅ svårt att tro att nån tjej skriver liknande till killar i alla fall. Frågan är varför de gör det, jag kände att detta är en lögn som är tämligen lätt att genomskåda. Särskilt som det inte finns några bilder på mina tits. Fast jag vet inte. Det här kanske är någon australiensisk sed. Ta inte efter den. Tack.


Därför är det fullt naturligt att flytta skafferiet+kylskåpet till badrummet.

Ni har antagligen sett på facebook (lol) att jag har kokosfett i håret lite nu och då. Normala människor ser inte nån anledning till att ha i fett i håret. Jag förstår er, man vill ju liksom inte ha fett hår. Jag antar att ni rynkar näsan ännu mer när ni får veta att jag mycket sällan använder schampoo. Äckligt va. Men såhär ligger det till.

Jag använder mig av balsammetoden (metoder är modernt nu för tiden vet ni), vilken går ut på att inte förstöra och torka ut håret i onödan. Inga silikoner, mineraloljor eller alkoholer, förutom typ glycerin. Inga sulfater. Visste du att ditt schampoo med stor sannolikhet innehåller extremt mycket sodium laureth sulfate, som är en tensid som tvättar bort fett. Det är samma tensid som finns i handdiskmedel och sådana pumptvålar. Den är onödigt stark, och torkar ut håret och hårbottnen. Då försvarar sig hårbottnen med att producera massa fett. Som vi tar bort med mer schampoo, som torkar ut. Ni fattar.

Tvättar man håret en sista gång med ett godkänt schampoo, och sedan inte har i fler "dåliga" ämnen i håret går det alldeles utmärkt att tvätta håret med godkänt balsam i fortsättningen. Såvida man inte typ mekar med bilen och får motorolja i håret. Då använder man sitt godkända schampoo igen. Det kan ta lite tid att hitta rätt produkter för sitt hår, då allas kroppar inte fungerar likadant. Typ som att en hudkräm är skitbra på nåns hud men inte funkar alls på nån annan.

Vill man inte ersätta alla sina hårtvättar med balsam går det hur bra som helst att använda jättelite schampoo och sen gnugga in balsam i hårbottnen och sedan resten av håret.
 
Detta använder jag:
Schampoo från Apoliva care, Milt schampoo (blå flaska, finns en grön som inte är ok)
Inpackning Loreal elvital ROSA burk.
Kokosfett som jag smält över till den lilla rosa burken.

När jag tvättar håret har jag först kokosfett i håret minst en timme. Då oftast i hela håret, även hårbottnen. Extra mycket i hårbottnen. När jag sedan ska duscha kletar jag in inpackning i torrt hår, det hjälper till att få ur allt fett. Sedan sköljer jag ur det med ljummet vatten, och tvättar fler gånger med inpackningen, ca 2-3 ggr totalt. Sedan sköljs håret med kallt vatten och så gör jag en handduksturban ett tag tills jag inte orkar mer, då får det självtorka. När det är torrt kan de små korta slitna hårståna tämjas med lite kokosfett man tar på händerna.

Jag har gjort ett hål i min fettklump så man kan pilla bort den och hålla den i handen när man tar fett från den.

Det här är hemligheten bakom mitt hår! Dock hade jag ju långt hår redan innan jag började, men jag tror ändå att håret inte slits lika snabbt om det är återfuktat hela tiden! :)

Vad tycker du om balsammetoden, har du hört om det förut?
Är det något du skulle kunna tänka dig prova?

Varför.

Varför är både igår och idag dåliga dagar?
Varför bryr jag mig så mycket.
Varför har en del problem med ordet lagom.
Varför har en del problem med sanningen.
Varför har en del svårt att vara objektiva.
Varför är mörker obehagligt.
Varför äter vissa för mycket godis.
Varför har jag en öm svullnad på örat.
Varför råkar jag ut för så mycket skit det senaste året.
Varför rinner inte all skit jag får av mig som på en gås? (uppenbart svar; jag är inte en gås.)


JAG SKULLE GÖRA ETT JÄTTESMART INLÄGG

MEN NU GLÖMDE JAG BORT VAD JAG SKULLE BLOGGA OM FÖR JAG ÄR FÖR BAJSNÖDIG. BRB
OBS TJEJER BAJSAR BLOMMOR OCH FISER PARFYM GLÖM INTE DET.

VI SOM SKITER I ATT SKRIVA ORD VI INTE KAN STAVA

JAG SKULLE JUST ÄNDA FACEBOOKSTATUS TILL EN RAD UR EN LÅT JAG HAFT PÅ HUVUDET I EN VECKA. ON THE RADIO-REGINA SPEKTOR. OCH VAD HÄNDER. JAG BÖRJAR SKRIVA, "EVERYONE MUST BREATH, UNTIL THEIR DYIN... EH VA. MAN SÄGER JU 'I'M DYING MY HAIR' OFTA FÄRGA HÅRET OCH DÖENDE HETER SAMMA" BLIR SJUKT OSÄKER OCH UPPDATERAR INTE STATUSEN. ÄR DET FLER SOM GÖR SÅ, SKITER I ATT SKRIVA ORD DU INTE ÄR 100% SÄKER PÅ? LÄMNA GÄRNA 1 KOMMENTAR FÖR JAG VILL VETA. ÄR DET VÄRT ATT STARTA EN GRUPP?


Bloggbetraktelser

Jag har iakttagit bloggar på sistone. Detta har jag klurat ut.

För att få fler läsare kan du:

+ vara elak
+ göra personangrepp i bloggen
+ bete dig som ett svin i största allmänhet (och reklama för din blogg där hela lokalbefolkningen kan hitta den)
+ ljuga
+ säga emot dig själv
+ göra plastikoperationer
+ ha fel
+ uppdatera weirda samhällsbetraktelser som folk hatar
+ PROVOCERA

Har du för många läsare? Testa då något av följande:
- var snäll
- var trevlig
- ha rätt
- vara naturlig
- updatera sällan
- börja med ett specialintresse och blogga ENBART om det
- var mogen
- dagens outfit, trots att din stil är så jävla förutsägbar och vanlig att det är pinsamt
- var rolig (det är dödsdömt, ironi fungerar ändå inte på internet, det enda som händer är att ngn printar dina så kallade roligheter och vänder dem mot dig.)
- spamma länkar som kommentarer i andrs stora bloggar. Gärna med massa reklam för bloggen som inte alls stämmer.

Summa kardemumma: Det lönar sig inte alls att vara snäll.


det måste vara roligt att jobba på sjukvårdsupplysning.

Tänk liksom att höra massa människor ringa in och berätta om sina smärtor, sina utslag, sin slemhosta (färg, konsistens, smak), snuva  (återigen färg, konsistens, smak?) bubbliga magar, utslag, diarré (färg konsistens smak?) samt alla målande beskrivningar. Kräkningar. yrsel och svimningar. Underlivsbesvär (F K S?)

Too much information

Idag är jag prickig. Hela låren, fötterna och händerna. Det ser inte så bra ut. Jag vet inte vad det är riktigt, men vi hoppas väl på att det beror på att jag blandat 4 olika preparat. Från och med idag i alla fall slutar jag med allt, så få jag inga värre biverkningar kan man hoppas. 12 dagar till jag ska på återbesök på öronkliniken och örat har knappt läkt alls, känns det som. Jag undrar vad de kan tänkas göra ifall jag fortfarande har ont när jag åker dit? Liksom, hur mycket kan man behandla en trumhinna?

Igår var jag lite i Linköping, hittade ett katthalsband som var so kissie style, självklart fick min katt ett sådant! Dock glömde jag det i Åtvidaberg, så. Hon har inte fått prova det än men det är skitsött! Finns i 3 färger, guld, silver och rosa, gissa vilken färg Cavatina fick? ;) LÄTT att jag köper flera om de finns kvar den nittonde!

Hemma från hemlig utflykt!

Den hemliga utflykten gick till....

Jönköping och Elmia, Bilmässan där. Knasigt va, jag är väl inte sån. Men jo. Tydligen.

Det är såklart Markus som lurat dit mig. Vem annars. Men ja. Vi åkte med hans systers sambo, barn och sambons bror dit. En pappa, en morbror och en farbror. Två halvförkylda barn och så jag. Fint.

Det börjar med att vi möts av en farbror som ska slänga ut ett barn i snön, för att bevisa att det är kallt ute. Thih. Barn kan dock vara mycket envisa, men samtidigt lättlurade. Det gäller bara att motivera dem på rätt sätt. Typ med godis. Aa. Så kom alla kläder på, Herr pappa har brett alla mackor och packat allt möjligt, och vi sätter oss i bilarna och åker. Vad kan möjligtvis gå fel nu.

Kräkning, bensintanking, strulig fm-sändare, torkarblad, tanter på E4. Typ.

Väl på bilmässan är det skapligt mycket fräscha bilar att titta på (surprise) samt en volvo 850 som ärligt talat JAG hade stylat snyggare. Ni som såg den vet vad jag menar. Flagad färg, bakluckan + baklysena såg ut att vara övermålade med svart takfärg typ. HEH. Fint va.

Vet inte hur många som sett det, men på golvet inne i elmia så är det typ som bultar som betongplattorna är fastskruvade i. Försök gå där med en lagom uppmärksam tvååring. "EH EH EH *pekar* EH EH EN PENG!!!"
Det är ju inte få sådana bultar heller  

Men jag har faktist börjat tycka att små barn är söta nu. Eller det har jag gjort sedan min kusin föddes typ he he. Men det var i alla fall väldigt underhållande. Jag hade roligt hela tiden och jag tror nästan att jag var en av de som pussades mest tid procentuellt på hela bygget faktiskt. Är ju alltid en bra merit till något. Nu väntar en del mattepluggande. Jag har gjort en deal med min lärare så nu är det bara att plugga häcken av sig under APU'n. Önska mig lycka till osv. Hej. <3

Morgondagens mäddusiner.

Imorgon (måndag) ska jag till ett hemligt ställe! Det betyder att jag ska gå upp klockan 5:30 och duscha, och vara i åtvidaberg halv åtta. För att klara av dagen måste jag i läkemedelsväg ha med mig:
2 st amoxicillin-tabletter
3-4 påsar samarin
1 st pepcid duo (om jag redan tagit en på morgonen, annars 2)
3-4 st alvedon.

Tänk om jag bodde i kina. Där skriver läkare ut väldigt mycket tabletter har jag hört. Då skulle jag väl knappt ha plats för mat i magen för alla piller som skulle ner.

Nä, nu är det dags för sängen. Imorgon kommer en liten rapport om dagen, men en ledtråd kommer här!

Fina vänner.

Jag har varit lite osocial på sistone. Förlåt.

Idag har jag pratat med många av mina internetzvänner som jag inte pratat med på ett tag. De är verkligen för fina. Elin fyller 17 idag, grattisgrattis. Axel är jag lite småledsen över att jag inte pratar med oftare. Rikard pratar jag förvisso med ofta, men ändå.

En gång när jag var trött råkade jag kalla Markus för Martin. Det är ganska elakt gjort. Jag är nog ganska elak.

I alla fall, det mina superfina internetzvänner har gemensamt är att de är Umare. Jag måste nog åka på en Umträff i år.

Ps, min mage är inte lika hatisk nu som den var imorse.

farthållaren får endast kopplas in när farthållaren inte används.

True story. Påskmarknad idag, "sprang på" Markus och gick lite där med honom. Vi träffade både hans syster och tillhörande barn och min familj med tillhörande barn. Så hittade jag lite sonnenbrillen också. (bild. kommer.)
Och dog på biverkningar från medicin. Hoppas jag. Mådde iaf så illa att jag hlest av allt skulle velat ligga som en liten boll på marken och kräkas. Jag köpte inte ens EN munk! Då förstår ni hur illa jag mår. :c

Jag blir tokig på dessa biverkningar. Jag började i söndags kväll, och ska äta 30 tabletter, 3 om dagen. Dock var jag tvungen att hoppa över 2 för att jag mådde för dåligt. men ja. uträkning:
1 söndag kväll
2 måndag
2 tisdag
3 onsdag
3 torsdag
3 fredag
hittils 1 lördag.

summa: 18
Alltså har jag 12 tabletter kvar. 2 st ska tas idag.
10 kvar efter idag. det blir 3 dagar + 1 tablett en morgon. Orkar jag må såhär illa 3 dagar till?

Shopping

ohyeah, idag har Markus och jag shoppat. På hans initiativ. Jag var bara hans handväska. Och bar shoppingpåsar. (okej det var 1 liten + ett par skor men ändå) Det är så det är för alla va? Killen drar med sig tjejen ut på stan och sen får hon bära hans "fynd"? Aa okej. Tänkte väl det.

Nu är klockan i alla fall helt galet mycket och jag är suupertrött. Det har jag varit sedan sisådär klockan tre. Det har resulterat  en del roliga felsägningar. Anledningen till att jag inte videobloggar detta är att jag
1. ser nerknarkad ut pga skrattårar som smetat ut smink
2. ser nerknarkad ut pga många vakna timmar
3. kan inte prata längre pga något
4. vet inte

så vet ni.
Julia blev just glad. Jag ställer upp på att bli fotograferad på påskmarknaden imorgon. Så om ni ser mig bli jagad av en kamera så är det för att jag är känd. Precis. Kan inte gå på en marknad ens utan att paparazzis är efter mig. Stackars mig.

Titta vad man hittar när man städar bland filernaObs
denna är gammal. typ början av december tror jag. :)

MLI kör en kissie

"Man ska vara snäll och trevlig mot alla, även dom man inte gillar"

Haha för sjutton jag tror jag avlider. Detta får bli min "idag är jag arg, detta blogginlägg kommer vara tillrättavisande"-bild.

RSS 2.0