Smärta bortom denna värld

Jag är normalt ganska smärttålig. men icke. HELVETE så ont jag har i benen! det känns lite som om någon lagt en sytråd i en ögla runt ledbrosken och sakta... SAAAKTA drar åt. Åh herregud, ni anar inte. Jag kan KNAPPT gå. Det är mycket nära att jag ramlar, eftersom jaginte har mycket till styrsel i några leder under midjan. Och sova på natten, det sk avi knappt ens tala om. I natt sov jag kanske en halvtimme, varpå jag vaknade pga smärtan, vred mig 5932 varv (jag räknade alltså) grät och gnällde och somnade om. sedan vaknade jag inom en halvtimme och gjorde om samma procedur. Mäkta energikrävande.

Jag vaknade vid sex och kände att nej, ingen idé att somna om igen. Det blev till att gå ner och se på fyrans barnprogram, och jag tyckte att postis per och tomas tåget var underhållning på hög nivå. Där kan vi då ana hur dåligt jag faktiskt mår. jag härdade till halv åtta nån gång, då värktabletterna hjälpte och jag gick upp och sov igen. i två timmar. SKÖÖNT.

Nu ligger jag dock i sängen igen. Har supersuperont och orkar inte med längre. Man kan inte ens sova bort det onda. Och jag är såhimla rädd för vad det är för fel på mig! Jag läste lite på Fass.se men kände hur hypokondrikern i mig vankade till liv. Så. Nu kör jag positiva tankar (jag har inte ont, jag är trött, jag har inte ont, jag ligger skönt, jag har inte ont) men det fungerar faktiskt inte så överdrivet bra. Godnatt kära vänner, jag hoppas ni aldrig behöver ha såhär ont nånstans.

Jag blir så galet glad

Blir inte ni också det av den här bilden? Den fick bli min skrivbordsbakgrund och allt!


My little pony är det härligaste som finns.

NY BLOGG

Det är därför jag inte skrivit nåt här på ett par dagar, jag har snickrat på en ny blogg (och blogg.se har haft nåt tekniskt fel som varit irriterande, hehe). En ridblogg. Det är mest för min egen skull, typ riddagbok så jag kommer ihåg hur träning gått och så vidare. Den kan ni hitta under länkar.

Idag ska jag städa lite ock klura ut vad jag önskar mig i födelsedagspresent! M har frågat mig sisådär 45 gånger vad jag önskar mig och jag svarar alltid att jag inte kommit på det än! Usch, jag tycker sånt är så irriterande, ändå gör jag så själv. Svarar att jag inte vet osv. men ja, blablabla. Igår blev jag hög på fanta och två rutor choklad. Tack och lov att jag inte håller på med tyngre grejer än så.

åh haha detta är galet

Jag har lyckats få feber. Efter en dag i skolan. Är inte det starkt jobbat?

I eftermiddag ska jag försöka ta mig till stallet tidigt och hinna rida innan lektionerna börjar, om jag nu orkar rida. Jag har värsta "2 do-listan" nu, haha, att ha häst är krävande

-köpa ngt eldoradoschampoo/balsam åt svansen
-inpackning åt mig
-gå till stallet
-mocka
-lägga in nytt spån
-tvätta boots
-smörja andra tränset + martingalen
-rida
-vara serviceinriktad och social och glad
-gott föredöme för de yngre tjejerna som hänger i stallet tidiga eftermiddagar
-äta
-ta mig hem

typ. Är det bara mina eftermiddagar som ser ut såhär även vid sjukdom eller finns det fler busy girls?

hovfixarn

nu har vår hovfixare varit här och skurit lite på chesters strålar på bakhovarna. Jag kratsade i förrgår och fick panik, chester hade strålröta!!!!ettettettelva. så vi ringde i panik och letade kurer på internet så länge. nu har hon kollat, och nej han har inte strålröta. bara början till. Vi får se om vi köper en liter silvervatten eller om vi nöjer oss med att spruta på vinäger. Hur eller som, på lördag flyttar hästen till ridskolan, får en stor spånbox som förhoppningsvis kommer hålla sig lite torrare än en halmspilta. Nu är jag så hungrig att jag kan dö. eller nä, nu överdrev jag. Jag är hungrig i alla fall. På återseende.

Hästdag

Idag har jag allt ansvar för hästarna och det är superkallt ute. Jag måste gå ner med varmvatten och hälla i de frusna vattenbaljorna minst varannan timme och ge dem nytt hö lika ofta. Ett evigt passande alltså. Dessutom ska jag mocka och strö upp boxar/spiltor också, och alldeles nyss när jag var ute med mellanmål åt hästarna fick jag hur mycket snö som helst i ena skon! Nu står skorna och strumporna på pannan, och så snart de otrkat igen ska jag bege mig ner och mocka resten.

Jag hittar ingen riktig röd tråd i detta inlägg men heh. det får duga ändå.

Emily goes balsammetoden

Jag tror jag började 29/12, med apolivaprodukter jag fått i julklapp. Jag vet ännu inte om detta är ett bra påhitt eller inte, på nyårsafton när jag tvättade håret för första gången med bara balsam blev det jättekonstigt, typ inte helt rent och kändes som om jag rört runt daxwax i hela huvet. usch usch. Efter ännu en balsamhårtvätt kändes håret rent iallafall, men vaxartat. heh. igår när jag duschade var jag SÅ NÄRA att använda schampoo igen. Sen kom jag på att "just det, snart kanske håret ställer om sig och blir normalt" så nu härdar jag. Verkligen härdar. Förstår ej hur ni killar frivilligt kletar vax i håret. Det är ju inte härligt någonstans.

Jag borde klippa mitt hår åtminstonde någon decimeter. Kanske ska jag låna ut mig själv till en frisörelev? Läste dock tyvärr en skräckhistoria om ett jobb utfört av en sådan så vet inte riktigt. klippas måste det ialla fall.

RSS 2.0