Världens coolaste klocka?

Hittade en klocka på blogg.se's förstasida för ett tag sedan. Awesome, vill ha. Kanske kommer jag i tid om jag faktiskt lär mig använda armbandsur?
Inte denna, utan en liknande.

Lysande, Sickan.

Duschvattentermometer, flashigt ljus.
349 kr <a href="http://www.coolstuff.se/LED_Duschhandtag">här.</a>

Myntfack

Jag är en marionörd ut i fingerspetsarna. Men hur söt är inte det här myntfacket? Den ska få bo i mammas bil tills jag skaffar mig en egen. Jag antar att det inte bara är vi som lyckas få massa mynt i bilen?
Super Mario svamp - myntfackB
Bara 35 kr, härifrån.

Benskydd

Jag har gått över till brun utrustning på min häst nu, vilket innebär att nästan allting "behöver" bytas ut. Därför önskar jag mig dessa, bruna i storlek ponny.
299 kr här.

Halsband

Satt och letade marioprylar då detta hoppade upp:
Halsband - Twilight Character Replica Jewelry - Rosalie's Necklace - bild 1
Rosalies halsband från Twilight, jag tycker det är jättesnyggt!
130 kr härifrån.

Handskar

Mina händer lider av något som ingen riktigt vet vad det är. Kronisk senskideinflammation säger någon, karpaltunnel syndrom en annan, men symptomen jag har stämmer inte riktigt. Helt säkert är i alla fall att jag har mindre ont när jag är varm och har god blodcirkulation. Därför vill jag testa handskar från Back on Track, dom sägs vara bra för... sånthär.

295 kr här.

Pannband

Jag har fastnat för detta pannband

Vet tyvärr inte var man kan få tag på det?! Om du vet, lämna gärna en kommentar :)
Brun/silver i storlek Cob

Konsol

Jag köpte en av en privatperson (som visade sig inte fungera, skitmänniska som säljer trasiga grejer) för ganska länge sedan. Önskar mig därför till den här julen en servad konsol från ett företag med garanti på grejerna, vilket företag spelar mig mindre roll. ;)

En konsol inkl. alla sladdar
Två handkontroller (med utbytta styrspakar)

Vilka krav jag har! :D

Mario Kart

Jag är en mariokartnörd. Till 100%. Därför trillade jag dit så hårt när jag såg dessa. Kärlek till mariokart-race i mitt fönster?!
Leksak - Mario Kart bilar (6-pack)
Du hittar figurerna här.

Välkommen till min nya blogg!

Det drar ihop sig mot jul, och jag suktar efter en mängd grejer. Vill du ge mig något? Feel free, jag blir absolut inte ledsen! ;D


RSS 2.0