Ny jacka!

mormor har varit i Kina (okej, Shanghai mesta tiden) och med sig hem hade hon lite kläder åt mig! enda felet är väl typ att vi inte ens har nästan samma kroppsbyggnad, jag menar, vi är lika långa, men när mormor viker upp ärmar på en tröja så är de för korta åt mig?! jag blir galen. dock hade jackan normallånga ärmar typ, de ser inte så jättekonstigt ut. så nu har jag invigt den, och våren!
 

haha kanske inte världens bästa bild, men en fruktansvärt het pose ser jag ^^
håll till godo, om några dagar är jag frisk, och kan ut och posa för mina vänner, så kan de fota mig properly ;)

gah.

nu har jag varit asförkyld i en hel vecka. härliga tider säger jag bara! sjuk som jag vet inte vad, men ändå lite småfrisk i huvet. eller frick och frisk, jag har gått runt o sjungit hela dagen... och kom ihåg vad jag ville bli när jag var liten. jag ville jobba på astrid lindgrens värld, och vara nån figur där :D det vill jag nog fortfarande bli, det verkar ju sjukt roligt. tänk att bara gå runt och leka ronja en hel dag, eller pippi! näe, jag måste kolla upp hur man söker jobb där.

Har du nån "hemlig" dröm om ett udda yrke?


en tidig morgon.

det här är sanslöst. klockan 7.20 imorse, vaknade jag och var helt galet pigg. liksom... hallå?! jag har sovmorgon idag, och behöver inte vakna förrän vid niotiden?! ibland blir jag kär i sättet min kropp fungerar -.-

igår var jag hemma och var sjuk, jag känne mig lite bättre idag, så länge jag inte pratar. så idag ska ajg försöka hålla tyst, en hel dag! någonting säger mig att jag inte riiiiktigt kommer lyckas... att prata ligger liksom i min natur... haha. igår iaf hade jag ju lite tråkigt, så jag målade naglarna... röda med vita blommor, den du! men blommorna ser bättre ut på längre håll så... det är svårt att vara pillig med vänsterhanden! (och höger med, för den delen) själva grunden är dock sjukt enkel, och blir väldigt snygg! något jag kan rekommendera till andra som lider av tristess!

haha och igår kväll, var jag ganska pigg ändå, och skulle ner och handla... så skulle viktor ha godis, så han kom förbi med coolingbilen. som NÅGON numera har kört! den var inte svårkörd alls, bara helt galet seg. wellwell, efter gårdagen har jag staaatuuus, haha!

nu tror jag att jag ska klä på mig och äta frukost... och sen ner till willys och köpa honung! och halstabletter... så jag överlever dagen någorlunda.

ha det bra allihopa!


söndag.

så är ännu en vecka till ända. jag lyckades få feber på so:n i torsdags, hade liiite ont i halsen på fredagen, men trodde att det skulle gå över, men hurra. fredag kväll låter jag som en väl inrökt 65-åring och på lördagen kan jag ju glömma det där med att utstöta ljud från min mun. sjukt ont, låter som en kråka. känns typ som om min strupe vore stelopererad...

så härligt det är med gnäll :)


jag red hela helgen ändå, trots att jag egentligen inte hade lust, för att jag var för sjuk. jag hatar att vara sjuk. men iaf. på fredagen red mamma och jag samtidigt, och chester tränade på att bocka och sparka :) hääääärlig ponny. inte. 40 minuters konstant hoppande åt sidan är ju inte direkt mångas dröm ;) så jag bestämde att han var understimulerad, och på lördagen for vi ut i skogen, och jag tränade på tempoväxlingar... kan ju inte direkt säga att det gjorde underverk, men när jag kom tillbaka hade mamma satt  upp några hinder på vägen upp, så då tog vi dom lite^^ jao. full fart, kan man nog sammanfatta det :) men han var ändå duktig... och lyssnade okej.
söndagen ägnades helt och hållet åt hoppning, skrittade ut lite först, sen åkern för att hoppa. han är lite... ja. ii början drog han lite som han gjorde innan. och jag mådde onte nog bra för att korrigera ordentligt. mot slutet iaf var jag stenhård med att han skulle gå på tygeln, och då gick det väl ändå bra. han kan gå VÄLDIGT stadigt om han vill. det är ju inte sveriges bästa underlag nu på åkern... lite snö, lite halvis och sen vatten, sen lera ;) så vi hoppade så gott vi kunde utifrån de förutsättningar vi hade; inga skarpa svängar, inga rejäla skutt. på rakt spår hoppade vi väl typ en sängbotten med banankartonger framför, så det blev lite längd på't, det gick kanoners, han är fin min pärla! hoppas bara att allt fixar sig till 12/4, så det kan bli MORF för vår del då ;)

YEAH; wedig wall of text asså (h)

måste bara tillägga, att jag red mammas häst också, nordsvensken :) och hoppade, 70 cm bom med tunna under, det är grejer det, om man är en liten nordis med bara ett års utbildning i ryggen :D

dagens outfit ^^

grå ulltröja, köpt på random second hand :)
svarta jeans, GeKås
(Y)


gillar min min där, och västen i bakgrunden (Y)
var inte riktigt sams med datorn (a)

god morgon!

ojoj, vilken *host* härlig dag :D
ae, jag är sjukligt trött, och det är en jobbig onsdag som står framför mig, med bowling, fysträning och ridning. hoppas jag överlever. jag vill ha min sovmorgon! jag blev ju utan den igår, pga det där pisa-provet. ska prata med lärarna och se om jag kan få den imorrn istället, liksom kompa på svenska och ps. det lär jag ju knappast få göra, men det bora skööönt :p

nu måste jag skynda mig, så jag hinner allt innan skolan börjar ;p

snart på väg till bus cup :)

har sitter jag o leter efter kartan till dressyrhoppet, tror det är dit vi ska. men hittar inte riktigt "/ ajja, vi kommer nog dit på nåt sätt, skriver mer om föreläsningen sen ikväll tror jag :)

._.

jag lider av järnbrist. nu vet ni ;)

pratade med skolsköterskan idag om hur jag mår osv osv. vi kom fram till att jag ska göra mer saker jag gillar... så, :)

jag åkte ut till mormor nån timme efter att skolan slutat, och skulle rida. först red jag tanja, som var fin. så bytte jag häst. Chester är som förbytt! O_O från att vara ponnyn som rusar mot allt man eventuellt skulle kunna hoppa över, till ponnyn som går kvar och väntar, trots att jag rider mot hans favortitrusningsobjekt UTOMHUS! finafinafina ponny(L)

kan nig bli allsvenska för oss i år:D ska bara sms:a mia... mja. det borde jag nog gööra typ nu, men :) måste kolla när första omgången är, och vart. preliminärt är den 28/3, men lyckat att ingen klubb tagit på sig att anordna den... 8-) aja. ingen idé att vara bitter, det kommer inget bra ur :) ni får ha det så bra, så hörs vi senare!

uschuschusch

idag har inte varit nån bra dag. jag har varit taskig mot typ allt o alla. förlåt allihopa. en ursäkt på en blogg är knappast värd något. men ändå. jag försöker bättra mig.

och en speciel ursäk, jag kände att det inte blev så bra idag, men. de som bloggar finns i två kategorier:
1. de som har ett innehållsrikt liv och massor att blogga om.
2. de som inte har nåt liv at all, utan typ hittar på eller skriver bara massa bajs.

dvs: alla bloggare är inte dåliga människor, eller hur man sak beskriva det. jag är så trött på mig själv, dagar som idag borde jag sitta inspärrad nånstans -.-

RSS 2.0