Eftermiddag á la Emily

Jag gick en halvtimme tidigare från lektionen, för att hinna med bussen, bara för att, vid busshållplatsen, inse att bussen var 10 minuter försenad. Toppen. På bänken brevid mig sitter diverse nya sexor, någon åtta och någon sjua. Tjejerna i sexan veerkar ha ett enormt behov av att hävda sig, eftersom de skriker och skränar för ingenting. pojkarna njuter av uppmärksamheten som skrän-tjejerna ger dem, och gör tafatta försök att hävda sig, de också. Då och då slinker ett "jävla fitthuvud" ur dem. Coolt, grabbar. Verkligen.

Jag kan inte nog understyka hur skönt det är att gå på TC nu. Verkligen. Jag stör mig aldirg på nån (NÄSTAN) och alla är så mycket mer mogna än de där barnen jag nyss beskrev. Jag förstår inte hur jag härdade ut, i tre år med sådana.

Sedan när jag kom hem med bussen gjorde jag en sats chokladbollsmet, som jag nu tryckt de senaste timmarna. Gött. Nu ska jag dricka och rida mammas häst, min red jag ju på ridprofilen imorse.

Oj vad klockan blev mycket!

CAD igen

Nu är det snat dags för cad. Och jag hatar tangentborden i skolan. De är så stora och vingliga, jag som är van vid min bärbara med platta tangenter, haha. Jag försår inte hur ridprofilan ska fungera, men det ger sig. Jag var EN TIMME sen till lektionen jag skulle ha efter. Fast iofs, när lektionen var slut hade jag kommit ikapp dem, på 20 min. Öhm. Jag förstår inte vad de gjorde, men win för mig. =)

tomt

tomt huvud, tomt hjärta. Men det ska nog bli bra.

Jag ville blogga, sen kom väldigt många jobbiga känslor upp, och nu har jag inget att blogga om. Livet är surt.

Youtube vill som jag!

Äntligen har jag förstått hur man gör när man lägger in en youtube i bloggen! Nu fick ni Blackstar-reklamen att kolla på, underhållande för en del kanske. Lite snyggare med nån form av bild, kan jag tycka...

MEN! i och med detta, att jag kan fixa youtubes här, så kan det komma vlogs i framtiden! Jag vet inte, det känns som om jag tjatat om det här jättelänge och mycket nu, men jag är så uppspelt! Frågan är bara, vad ska jag vloga om? Jag kan ju prova att vloga om inget, eftersom det är vad jag brukar blogga om. Vi får se. Nu börjar jag bli trött, och det är tävling imorngon, ska dit och hjälpa till och se till att allt flyter

 Är det någon som vet om det kommer vara soligt eller regn?

Jag missade bussfan!

Surt. Kom till hållplatsen två minuter innan bussen skulle gå och var kvar till sju minuter efter att den skulle gått. GAH. Surt som sjutton, men sådant är livet! Idag skulle jag vara med i en youtube-challenge, Do your makeup in 5 minutes!

Jag lyckades. det tog tre minuter. och blev snyggare när jag inte såg vad jag gjorde än den brukar bli i det bra ljuset och vid spegeln i badrummet! Konstigt. Kanske ska sätta mig i en garderob imorgon när jag ska sminka mig xD


Jag försökte ha emd en youtubefilm i ett inlägg förut. Jag lyckades inte. Kan någon vänlig själ tala om för mig hur man gör? ♥

Black star!

Igår beställde jag det gratis provet av Avril Lavignes nya parfym "Black star" som är Avrils första parfym. Jag är lite osäker på om jag kommer krävas på massa fraktpengar, men eftersom det stod att det var gratis på hemsidan och inte stod NÅGOT om NÄGON kostnad borde det inte göra det heller... Vi får se, om 3-4 veckor ska den lilla flaskan droppa ner i min brevlåda. Jag är så nyfiken på den!

Parfymen ska lukta rosa hibiskus, mörka plommon och mörk choklad! ♥

Källa: avril-lavigne-fragnances.com

Mycket Emily, lite Julia.

Idag på min dressyrträning på kvällen fick Ridlärarlisa rida lite. Chester blev sur, men det var bra. Jag ska tydligen hålla i munnen jättemycket, och när han tjurar ska jag sparka på. Höhö. Det blev väldigt mycket Emily/Chester den lektionen, och väldigt lite Julia. Stackars Julia. Förlåt.

Mot slutet av lektionen var chester loss, och jättefin. Hans supertrav kom tillbaka lite, och det gillar vi! Nu är det bara att jag inte ska vara så mesig och sitta och fegrida. Vi får se om det blir tävling på lördag eller inte... Jag vet faktiskt inte än! xD

Wednesday

Today we had English.
Jag såg en vlog nyss och blev jätteinspirerad till att vlogga jag med, får se om vlogen hamnar här sen. 15.20 har jag ridteori. Segt med världens längsta håltimme emellan, eftersom vår svenska "utgick" men... äsch. Nu skall jag recensera bra och billiga kosmetikaprodukter på engelska.

Skitmorgon

igår gick jag och la mig strax innan elva. Idag gick jag upp klockan sex, eftersom jag skulle med bussfanskapet. den går 7.20 och gör så jag kommer fram 7.40. Häääääärligt. bara 45 minuter att vänta!

Nu har jag iaf lämnat tillbaka min tyskabok ifrån nian, och pratat lite med några lärare på Alléskolan som undrat lite hur jag har det. Jag drog samma snyfthistoria som för alla andra.

Jag är sjukt trött, därför kommer detta bli en flumtext.

Mina läppar är torra och gör ont, trots typ 35 lager Försvarets hudsalva. Jag var skittrött när jag sminkade mig imorse, så jag har säkert typ foundation- och puderstreck i hela ansiktet. Jag är varm och fryser samtidigt. Jag börjar om en kvart. Ibland funderar jag på att göra en vlog om min nya billiga mascara. sedan kommer jag på att man inte gör sådant. då villjag skriva en recension, men vem fan vill läsa den?!

Jag läste i ett livsstilmagasin, att det är friskvård att blogga/skriva dagbok. Å andra sidan, varför bloggar jag? Tydligen blir folk  förbannade på att jag skriver saker som KAN ha anknytning till dem, och skiter i det positiva jag säger och skriver. pyttsan. Beklagar, men att ni grämer er över mina fjuttbloggar i sjuan NU, är ert problem.verkligen. Finns nåt som kallas gå vidare, prova?

Som sagt. Flumtext gjord av flummänniska. en flummig tid, när nån golvstädningsmaskin surrar för högvarv och några TP-3or undrar varför jag sitter i en soffa och knattrar på min dator. eller kanske varför jag ens har en dator. Haha. Jag vet inte. Tänk om min klass kunde komma och vara sociala med mig snart, det börjar bli ensamt med bara datorn som sällskap.

FAN VAD JAG FRYSER!


jag känner mig ungefär så här seriös just nu.

Måndag igen

Idag har arit en något roligare dag. Jag finns!
Lite småtrevligt att ha nån att luncha med utan att bruka våld. Efter lunch spleade vi kort, och  jag märkte att... är man kille och går på teknikcollege, då är spansk skitgubbe på liv och död. NÅDE DEN SOM FUSKAR! iofs är jag likadan, men... äsch. En klasskompis drog upp att jag råkat kalla dem bög för två år sedan, stackarn...

Mihi. Vi har CAD A och jag förstår inte ett smack. det är trevligt.

Andra dagen.

Finns inte så mycket att säga. Vi lekte, alla på teknik/bygg. Alla är grymt snälla.

På kvällen sen skulle jag och Johan fotas till Bowlingklubbens matchhäfte. Håll utkik på första sidan så ser ni en snigg bild på mig. Den kommer om två-tre veckor.

På eftermiddagen/kvällen bestämde jag mig för att vara tjejig. Jag köpte en fridatidning och Veetvax. Fy helvete säger jag bara. Jag måste vara sämst på att vaxa ben eller nåt. Det gör inte så ont som alla säger, där ytan vam vaxar inte är 100% plan har vaxet en tendens att fastna på benet. NAAAAAAJS. Nu har jag dock lärt mig att vax är  oljelösligt, så om de fettiga servetterna man får med i paketet tar slut: använd matolja och gnugga in, tvätta sedan med tvål.

Nästa gång jag ska vara tjejig ska jag köpa hårborttagningskräm istället, inte lika smärtsamt får jag hoppas. Jag rekommenderar verkligen ingen att vaxa. INGEN. Eller jo. Emosar kan få vaxa lite istället för att cutta sig. Mycket bättre.

Första skoldagen, etapp två.

När jag kom tilbaka efter lunch gick ja goch mamma till komvux. Hon skulle prata med nån där, och jag hängde på för att vi skulle kolla om jag kunde läsa tyska utöver skolan, och nej. Jag är inte 20 och får därför inte komvuxa. Buhu.

Så jag lämnade den normala skolbyggnaden och begav mig mot vår outsiderbyggnad. När jag kommer in DÄR sitter halva klassen och diskuterar nians skolavslutningsfylla/spyor. Då insåg jag hur fint akvarium vi har. Haha. vi kommer nog överrens bra så småningom. Jag och klassen alltså.

I kväll hade jag en jättebra hopplektion med Chester. Fyra typ skitsmå hinder på volt, som vi (pga hans och min toppsamverkan) travade runt på. Älsklingspånni var jättefin. Ett halleluja moment <3

Just det. Appropå ponnyn. I söndags tävlade vi. LD/LC och i LD gick han nolla och fick clearroundrosett. En tjej och jag krockade på framridningen, hon som råkade göra "fel" men ändå. Min ponni och jag blev inte skadade, och det var en olyckshändelse. jag är inte arg på henne. Blev dock väldigt rädd för att nåt allvarligt skull hända. Sen i 0.90 fick han idiotryck och drog med sig halva banan. Mindre lyckat men man får inte allt här i världen. Är grymt nöjd med min första runda iaf ♥

Sista hindret i 0.90

Första skoldagen, första etappen.

Jag gick upp 6.30 i morse. Igår bytte jag väckarsignal, vaknade till "HEYHEYYOUYOU AJ DÅWNT LAJK JÅR GÖLFRÄND!!!" på högsta volym. Hjärtat i halsgropen. Men vaken, det blev jag. Sedan lite morgonfix, kläder och mat. Jag blev färdig till åtta prick.

Då satte jag mig inne i mammas säng och hyperventilerade några minuter. Jag mådde illa, skakade och funderade allvarligt på att kräkas. Jag hade ju faktiskt ingen alls att samtala med innan uppropet. Ingen alls. Tillfällen som detta whinar man gärna och tycker mest synd om sig själv i hela världen, för ALLA ANDRA har det så mycket bättre. Oh really. Efter diverse peppförsök från mammas sida, fler okontrollerade skakningar och kväljningar beslutade jag mig för att ändå gå. På skakiga ben nerför backen. När jag kom fram till torget, vad skulle jag göra då?

Lyckligtvis stod två tjejer från min gamla klass just i hitersta änden av torget. "Hejhej, vad har du gjort i sommar, JAHA så roligt, vad har ni valt, MHM jag ska gå TC, ja lite nervöst, men nog roligt, verkligen..." Kallprat. Hata. Prata helt utan syfte. I en nervös situation. Mys.

Sen uppropet då. Det var väl då jag insåg att Viktor hade gett mig felaktiga förhoppningar, (SKA SLÅ DIG SEN. JAG ÄR JÄTTEENSAM TJEJ; OCH DU SA ATT DET VAR TRE TILL! *arg gubbe*) Jag är mycket ensam tjej, som ser fram emot att leka plåster på de stackars pojkar som hamnar i min väg. Haha. Om någon av er klasskompisar hittat hit, kan jag ju passa på att be om ursäkt för att jag är så jobbig. Ni får säga åt mig att dra, men vänta er inte att jag nödvändigtvis följer order.

Nu har vi lunchrast, mellar 11.25 och 13.20. Mamma ska ner till komvux vid 13, mycket möjligt att jag följer med för att kolla om jag kan läsa extra tyska, eftersom det inte ingår i TE. Vi får se. Jag ska i alla fall tillbaka till skolan, ingen mer frånvaro för min del! I eftermiddag ska vi ha svenska eller nåt, och jag är inte lika stört nervös längre. Fast det är ganska mycket som snurrar i huvudet, därför kan jag uppfattas flummig. Eller jag är ju flummig. För er som vill sticka in kärleksbrev i mitt skåp, så har jag skåp nummer 121. Hej så länge!

Nu är jag tillbaka!

Och tyvärr skolan också. Under mitt blogglov har jag hunnit med relativt mycket saker, bland annat har mina språkliga färdigheter kollapsat. Därför kan de kommande inläggens kvalitet variera. Antingen är de overdo eller lite dåliga. Håll till godo.

Jag är sjukligt nervös inför skolan. Jag börjar teknikcollege, som en av få tjejer. När klassen delas upp i TE, TP och EC blir jag, som det ser ut nu, ensam tjej. Hääärligt. Jag kommer få det jättesvårt och vara jobbig. Jag är en sådan flicka som tillsammans med mina kompisar i högstadiet var stundtals hemsk. Vi kom på oss själva med att, under en hel skoldag, inte tala om annat än hur fula andra var. Hur skumt de sminkat sig, fula kläder, deras dåliga attityd. Vi höll på så och la inte märke till hur hemska vi själva var. Så pinsamt. Jag antar att det inte blir så överdrivet mycket sådant med mina nya klasskompisar. Eller gör killar sådant?

Kan jag inte umgås med mina gamla klasskompisar i gymnasiet ockås då? Nej. Här är de fakta som talar emot det:

♣ De går i Linköping, allihopa. De går upp runt fem på morgonen och kommer hem runt fem på eftermiddagen.

♣ Byggnaden jag ska gå i, ligger en BRA bit ifrån övriga gymnasiet. Inget man orkar eller hinner gå på en rast. (Hejdå övriga ridprofilstjejor)

Det var bara två men... ändå. Ganska stora hinder. Men hinder är till för att övervinnas! Jag hoppas verkligen att det här blir bra och nyttigt för mig.

När jag är nervös pratar jag 24/7. I princip jämt när något är lite ovanligt pratar jag massor.  Om jag är uttråkad, om jag är trött, om jag fått i mig socker... Jag blir kanske en bra radiopratare, jag får träna lite i vloggar framöver, hihi. Nu ska jag se om jag lyckas städa fram grejer jag ska ha med mig hem, och duscha sen, utan att sprängas av alla ord som måste ur mig... Må så gott!


RSS 2.0