Hästflocken

Idag har vi släppt ihop alla hästarna i en hage, så nu har vi bara en flock att "hålla ordning" på. Dom ser ut att vara så många nu när man ser dom samtidigt! Ihopsläppet gick i alla fall väldigt bra, Storebror var väääldigt nyfiken på den söta bebisflickan, men fick ta emot både hugg och sparkar från en överbeskyddande hästmamma! Stackarn, han ville ju bara kramas med den! Han såg så ledsen ut. Han är den som (tack vare Agnes häst Didrik) inte gör något elakt mot andra hästar, utan bara springer efter och vill gosa. Tyvärr misstolkas det av... vissa ston. 

Chester älskar verkligen bebishästar. Älskar älskar älskar. Tänk om han är transsexuell egentligen? Jag menar, han är som ett sto att rida, och bebissjuk. Han kanske är sto i huvudet? Hur eller som, han är jättebra att ha med unga hästar, han uppfostrar och är jättegosig samtidigt. Han är kanske liiite för snäll mot dem, och sparkar inte till när han egentligen borde, men å andra sidan hamnar han aldrig heller i några slagsmål. Finisponny. Lilja däremot gick på eget håll och åt, medan de andra tittade på lillhästen. Hon är verkligen självständig. Ledarsto, ett år gammalt? Tur att hon får gå ihop med sin mamma nu så hon inte blir för kaxig. Annars kanske vi måste anlita Didrik igen?

Hur eller som, nu står dom alla fem och tuggar hö nere i hagen. De lugnade sig efter bara en halvtimme, och nu är det bara Tanja som ska visa vart skåpet står. Hela tiden. Men det är bra, Chester har varit för snäll mot dem som sagt. Hoppas dom inte gör sig illa bara, utan bara lär sig uppföra sig litegrann :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0